SohbetTurkiye.Org Paylaşım Platformu

Banyo Mobilyaları ve Banyonuz Hakkında

Başlatan Erenbor, Ara 10, 2022, 09:18 ös

« önceki - sonraki »

Erenbor


Banyo alanınızı planlamak zor ama nihayetinde ödüllendirici bir iştir. Sunulan tüm muhteşem banyo mobilya takımlarının hepsinin herkesi memnun ettiğini asla düşünmeyin.  Eskiden bir banyo, tuvalet, lavabo ve banyodan oluşan ve belki de daha küçük eşyalar için tek bir ecza dolabından oluşan bir süitten ibaret olurdu. Bu günlerde asma saklama dolapları, lavabolu ayaklı makyaj üniteleri, çamaşır sepetleri ve duvara dayalı tuvalet üniteleri gibi bir dizi özellik arasından seçim yapabilirsiniz.
Tüm bu seçenekler, banyosundan en iyi şekilde yararlanmak isteyenler için harikadır, ancak birkaç zorluk teşkil eder. Bunlardan en önemlisi, aşırıya kaçmamanızı ve sığmayacak çok fazla mobilya satın almamanızı sağlamaktır.
Aklınızda zaten yeni mobilyalar varsa, boyutları alın ve ayak izini ölçmek için gazeteyi yere koyun. Yüksekliği işaretlemek için duvara yapışkan bant veya çıkartma yapıştırın. Kapı açıklıkları, çıkıntılı kulplar ve benzerleri için boşluk gibi şeyleri hesaba katmayı unutmayın. Neyin uygun ve neyin pratik olduğunu görün.
Banyonuzu İnceleyin
Banyonuzu inceledikten sonra hangi mobilyaların uygun olup olmadığını internet üzerinden inceleyebilirsiniz. Banyo mobilyası lavabonun etrafına sabunluk veya dağıtıcılar ve diş fırçası tutucuları gibi banyo aksesuarları da eklenebilir, ancak diğer her şey gözden gizlenmelidir. Geleneksel bir duvara monte aynalı dolap, uygun saklama alanı ve banyo aynasını bir arada arayanlar için mükemmel pratik çözümdür.
Hatırlanması gereken en önemli şey, banyonuzdaki mobilya miktarının kullanımı engellememesi gerektiğidir. Şüpheniz varsa, daha azının daha fazla olduğunu unutmayın - her zaman küçük bir veya iki birim şeklinde ince bir banyo deposu ekleyebilirsiniz.