SohbetTurkiye.Org Paylaşım Platformu

Yükselen Burç

Başlatan Erenbor, Oca 25, 2023, 09:04 ös

« önceki - sonraki »

Erenbor


Yükselen burç, doğru olarak saptanabilmesi için doğum saatinin önemli olduğu, kişinin ikinci burcu olarak sayılan astrolojik burcudur. Birçok kişi doğduğu güne göre belirlenen güneş burcunu bilse de doğum saatine göre belirlenen yükselen burcunu bilmiyor. Herkesin bir yükselen burcu vardır ve kişinin hayatında da oldukça önemli bir yeri vardır.
Bazı durumlarda kişiler güneş burcunun özelliklerini değil de yükselen burcunun özelliklerini de taşıyabilir. Dahası, kişinin güneş burcu belirli özelliklere sahipse bu yükselen burç ile de bağlantılı olabilir. Yükselen burçlar bireylerin yeni bir hayata başlamak ve yeni bir kişiyle tanışmak gibi sosyal hayatlarını da yakından ilgilendiren bir etmendir. Bu sebeplerle yükselen burcun doğru tanımlanması oldukça önemlidir.
 Yükselen Burç Hesaplama
Yükselen burç hesaplama, yükselen burcun önemi anlaşıldıktan sonra çoğu kişi tarafından merak edilmektedir.  Yükselen burcu hesaplamak için ilk olarak doğumunuzla ilgili detayları bilmeniz gerekmektedir. Yanlış bilinen bilgiler ile birlikte yükselen burç maalesef ki doğru olarak tanımlanamaz.
Yükselen burç sizin nerede ve saat kaçta doğduğunuz ile alakalıdır. Güneş burcunuz doğduğunuza güne göre belirlenirken yükselen burç farklı olarak saat ile alakalıdır. Bazı sitelerde yanlış yükselen burç hesaplamaları yapılmaktadır ve bu şekilde kişiler gerçek yükselen burçlarını öğrenememektedir. Bu durumun tamamıyla karşısında olan sitemiz sayesinde gerçek yükselen burcunuzu ve doğum haritanızı öğrenebilirsiniz. Sizleri tutarlı ve gerçek bilgiler için sitemize bekliyoruz.