SohbetTurkiye.Org Paylaşım Platformu

SMS Onay

Başlatan benaykt, Ekm 05, 2022, 12:53 ös

« önceki - sonraki »

benaykt

Site Adı: SMS Onay
Site Adresi: Smsonay.org
Site Konusu: SMS Onay, mobil onay sitesi
Açıklama;

Türkiye'nin SMS onay sitesi SMSonay.org sizlerle. Günümüzde herhangi bir güvenilir sitede bir e-posta hesabı veya yeni bir hesap oluşturuyorsanız, birincil e-posta adresinizi ve telefon numaranızı girmeniz gerekebilir. Böylece şirket, kayıtlı telefon numaranıza bir onay mesajı göndererek hesabınızı doğrulayacaktır. E-posta adresi için, geçici ücretsiz bir e-posta adresi almanıza yardımcı olan pek çok site var ve bu, gelen kutunuza spam ya da önemsiz posta alma sorununu azaltmaktadır. Sizlere gerçek bir telefonunuz olmadan çevrimiçi SMS onay alabileceğiniz bir web sitesinden bahsedeceğiz.



Türkiye'nin SMS Onay Sitesi

Türkiye'nin SMS onay sitesi smsonay.org aracılığıyla hizmet almak çok kolay. Fake numara alma, mobil onay gibi tüm hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Smsonay sitesi konumunuz, IP Adresiniz veya cihazınız ne olursa olsun dünyanın her yerinden mobil onay almanıza yardımcı oluyor. Dünyanın her yerinden SMS almanızı sağlayan çok sayıda sanal telefon numarası bulunmaktadır. Bu, web sitelerine kaydolurken ve doğrularken kolaylık sağlamak içindir.

Platform Google, Yahoo, Fiverr, Twitter, Instagram, Facebook ve diğerleri gibi çok sayıda web sitesine kaydolmak ve doğrulamak için kullanabilirsiniz. Bu sanal telefon numaralarının güzelliği, tek kullanımlık olmaları ve belirli bir süre içerisinde gönderilmeleridir. Her ay, dünyanın herhangi bir yerinden SMS alabilmeniz için yeni sanal telefon numaraları sağlanmaktadır. Herhangi ülke için bir numaramız olması durumunda, her zaman yeni ülkeler eklendiği için sağlanacağı için daha sonra tekrar kontrol etmelisiniz.