SohbetTurkiye.Org Paylaşım Platformu

Psikoloji Eğitimleri - Psikolog Marketi

Başlatan bugrahan21, Şub 10, 2022, 11:33 ös

« önceki - sonraki »

bugrahan21

Psikoloji eğitimleri alanında lider firmalardan olan Psikolog Marketi, ARES Psikolojik Danışmanlık & Eğitim Merkezi bünyesinde 2019 yılında İstanbul'da kurulmuştur.  Psikolog Marketi Elektronik Ticaret Bakanlığı Bilgi Sistemi'ne kayıtlı olup, İstanbul Ticaret Odası'na üye kurumsal bir firmadır. Firma sitesi alışveriş sitesi formatında olup sadece psikoloji değil, terapi eğitimleri ve insan kaynakları eğitimleri alanında da hizmet vermektedir. Psikolog Marketi 7/24 olarak öğrencilerin psikoloji eğitimlerini dakikalar içerisinde hızlı ve güvenli bir biçimde satın alıp, indirmelerine olanak tanır. Kargo beklemeden en uygun ücretlerle ihtiyacınız olan eğitimi anında indirip, çalışmaya başlayabilirsiniz. Bu sayede de kağıt israfının önüne de geçilmektedir.

Psikolog Marketi'nde psikoloji eğitimleri satın alırken kredi kartlarınıza 12 aya varan taksit avantajlarımızdan faydalanabilir bunun yanında dilerseniz sanal kart ile de ödeme yapabilirsiniz. Tamamen öğrenci yanlısı bir politika izleyen firmamız ile birçok psikolojik test eğitimini ve materyallerini ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Belirtmeden geçmeyelim Psikolog Marketi'nde tüm insan kaynakları eğitimleri ve terapi eğitimleri uygulayıcı sertifikalıdır. Uygulayıcı sertifikanız ile mesleki yaşamınızda bilgi birikiminizi gösterebilir ve yeni iş avantajlarından faydalanabilirsiniz.

Psikolog Marketi'nde özgürlük her şeydir.. Eğitimlerimizde sınav ve süre sınırı yoktur. Eğitimlerinize istediğiniz zaman çalışmaya başlayabilir ve istediğiniz zaman ara verebilirsiniz.
Sizlerin güvenliğini önemsiyoruz. Psikolog Marketi, SSL korumalı ve tüm banka ödemeleriniz İyzico altyapısıyla 3D Secure güvenlik sistemiyle korunmaktadır. Banka üzerinden gelen tek kullanımlık şifrenizle, güvenle ödeme yapabilirsiniz.

Her türlü soru, görüş ve önerilerinizi bizlere çekinmeden yazabilirsiniz. Daha detaylı bilgi almak ve psikoloji eğitimlerimizi incelemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.